040 620 71 92

Elinstallation Malmö

Med spänning i vardagen!

Inget elarbete i Malmö är för liten eller för stor för oss – vi är redo att hantera allt med expertis och noggrannhet.

Z

Snabb hjälp

Z
Fasta priser
Z
Behöriga elektriker
Z
Kostnadsförslag

Elfirma Malmö –
långt bortom det vanliga elföretaget.

Att välja rätt elektriker eller elfirma i Malmö är avgörande för säkerheten och funktionaliteten i ditt hem eller företag. Vi på ELSEA i Malmö skiljer oss från mängden genom vårt åtagande att erbjuda högkvalitativ service, dygnet runt nödtjänster och en garanti på alla våra installationer. Våra certifierade elektriker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att alla projekt slutförs med högsta standard.

Varför välja oss?
Vi är stolta över vår förmåga att leverera pålitliga lösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Med en hög kundnöjdhet och en omfattande portfölj av nöjda kunder, är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vårt team av elektriker i Malmö är inte bara välutbildade och certifierade, utan också dedikerade till att förstå och uppfylla dina specifika behov.

ELSEA - Elektriker Malmö

Välkommen till Elektriker Malmö, din lokala elfirma. Vi har samtliga behörigheter.

Snabbkontakt - Vi ringer upp inom 60 min.

Så funkar det
Elinstallation Malmö

För att nyttja våra elektriska tjänster är allt du behöver göra att kontakta oss antingen via telefon eller mejl för att schemalägga en träff med en av våra elektriker. Vi kommer sedan till din plats för att utföra en inspektion och diskutera dina specifika behov och önskemål. Därefter får du en detaljerad och skräddarsydd offert som tydligt visar kostnaderna för projektet. När du har godkänt offerten sätter vi genast igång med arbetet och ser till att det blir färdigt inom den överenskomna tidsramen.

Z

Erfarna & pålitliga

Z

30% ROT-avdrag

Z

Behörigt elföretag

l

1. Boka tid

Fyll i vårt formulär eller ring oss direkt för att boka in ett personligt möte.

2. Konsultation

Vi erbjuder personligt möte och prisförslag innan elinstallation.

3. Utför elarbete

Vår elektriker utför installation eller service av ditt elarbete enligt ök.

4. Support

Vi lovar support, så att du alltid har hjälp till hands. Vi hjälper dig hela vägen!

Elfirma Malmö

Välj någon
av våra elektriska tjänster

Vi hjälper dig med alla dina elproblem som du kan tänka dig ha, med långerfarenhet och välutbildad personal ser vi alltid till att hitta den perfekta lösningen.

Skräddarsydd elservice – inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Servicearbeten el
Smarta hem

Planerar du att bygga ut? Då finns vi här för att hjälpa dig med elektriska lösningar!

Tillbyggnad el
Renovering

Renovering kök, badrum och vardagsrum – vi samarbetar alltid med skickliga hantverkare.

Renovering
Nybyggnadtion

Behöver du ny elinstallation? Vi följer alla regler och arbetar professionellt.

Nybyggnadtion

Solceller

Önskar du installation av solceller som är utförd av behörig elektriker? Då finns vi här!

Solceller
Eljour

Vid akuta elproblem finns vi här för att assistera dig!

Eljour

Vad säger våra
nöjda kunder?

Hjälpte oss med att dra ut ström till utsidan av huset och inkoppling av markiser samt ett par andra jobb. Jättenöjda – trevligt bemötande, väldigt måna om att göra ett snyggt jobb och väldigt bra slutresultat. Rekommenderas!

Johan Stenlund

Kund ELSEA

Z
Erfarna
Z
Pålitliga
Z
30% ROT-avdrag
Z
Snabbt på plats

Gratis konsultation och prisförslag!

Hitta din tjänst i menyn via de olika kategorierna och se ditt fasta pris direkt.
Vi kontaktar dig inom 24 h.

Certifierad elfirma

10 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 60 minuter.

Frågor & svar
om elinstallationer

Vilka typer av eluppdrag kan vi hantera?

Vi utför ett brett spektrum av elarbeten och strävar alltid efter att vara lösningsorienterade för att bäst hjälpa våra kunder. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi går alltid extra milen för att leverera kvalitetstjänster.

Varför är det viktigt att anlita en behörig elfirma för elinstallationer?

Att anlita en behörig elfirma ger dig trygghet och garanti för att elinstallationerna genomförs professionellt och enligt lagar och regler. Det minskar risken för olyckor och felaktiga installationer som kan leda till brand eller andra farliga situationer.

Vilka typer av elinstallationer kan en behörig elfirma utföra?

En behörig elfirma kan utföra olika typer av elinstallationer, såsom belysning, värmesystem, ventilation och larm. De kan även utföra elkontroller och reparera eventuella felaktiga installationer.

Vad bör jag tänka på innan jag anlitar en behörig elfirma?

Det är viktigt att du väljer en seriös och pålitlig elfirma som är behörig och har goda referenser. Du bör också se till att få en detaljerad offert innan arbetet påbörjas så att du vet vad som ingår i priset.

Vilka åtgärder kan jag ta för att förebygga elolyckor i mitt hem?

För att förebygga elolyckor är det viktigt att se till att din elanläggning är korrekt installerad och kontrollerad regelbundet av en behörig elfirma. Du bör också undvika överbelastning på uttag, använda jordade kablar och kontrollera eventuella skador på elutrustning regelbundet.

5 fördelar 
elinstalltioner Malmö

1. Kvalitet och säkerhet

En av de största fördelarna med att anlita en behörig elektriker i Malmö är att du kan vara säker på att arbetet utförs med hög kvalitet och enligt gällande säkerhetsregler. Detta ger dig som kund trygghet och minskar risken för olyckor.

2. Kunskap och erfarenhet

En annan fördel med att anlita en behörig elektriker är deras utbildning och erfarenhet. De har kunskap om olika typer av elinstallationer och vet hur man löser eventuella problem som kan uppstå.

3. Tids- och kostnadseffektivt

Att anlita en behörig elektriker i Malmö kan vara tids- och kostnadseffektivt. Genom att använda rätt material och lösningar från början, kan du undvika framtida problem som annars kan bli dyra att åtgärda.

4. Garanti och försäkring

En behörig elektriker i Malmö kommer ofta med en garanti på sitt arbete, vilket ger dig som kund extra trygghet. Om något skulle gå fel efter installationen är det möjligt att åtgärda problemet utan extra kostnad, vilket kan vara en stor fördel.

Stöd och support

När du anlitar en behörig elektriker i Malmö för dina elinstallationer, kan det vara bra att veta att de finns där för dig även i framtiden. Om du har några frågor eller problem med ditt elektriska system, kan du alltid kontakta dem för hjälp och rådgivning.

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vår elektriker är behöriga och har lång erfarenhet inom branschen.

Senaste nyheter
inom branschen

Få din elanläggning i toppskick erfaren elfirma i Malmö!

Få din elanläggning i toppskick erfaren elfirma i Malmö!

I Malmö finns det en uppsjö av elfirmor som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom elinstallation, elservice och optimering av belysning. Att välja rätt elektriker är avgörande för säkerheten, effektiviteten och användningen av den senaste teknologin i...

Vikten av att välja en behörig elektriker i Malmö

Vikten av att välja en behörig elektriker i Malmö

Att säkerställa säkerheten och effektiviteten i ditt hem börjar med att välja rätt expertis - i detta fall, en behörig elektriker i Malmö. Certifierade elektriker besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utföra elinstallationer och...