040 620 71 92

Om oss

Z

Snabb hjälp

Z
Fasta priser
Z
Behöriga elektriker
Z
Kostnadsförslag

Om oss
lokala elektriker

Vi arbetar för företag och privata hem

Vi är din elektriker i Malmö som åtar sig uppdrag för både företag och privatpersoner. Det innebär att vi ofta får förfrågningar om att dra el på mer eller mindre komplicerade vis. Alla arbeten utförs av behörig och certifierad elektriker som har stor erfarenhet av samtliga uppdrag och tjänster som vi tillhandahåller.

Vår prioritet är att skapa och upprätthålla starka kundrelationer genom högkvalitativa, fackmannamässiga elinstallationer som förenklar din vardag och främjar hållbarhet. Tack för att ni väljer oss för dina eluppdrag i Malmö!

ELSEA - Elektriker Malmö

Välkommen till Elektriker Malmö, din lokala elfirma. Vi har samtliga behörigheter.

Snabbkontakt - Vi ringer upp inom 60 min.

Vår vison & mål.

Vi på ELSEA är din certifierade elektriker i Malmö med omnejd och tar på oss både små och stora eluppdrag. Vi säkerställer att dina anläggningar klarar av ökade krav och belastning, vilket minskar risken för fel och sparar både tid och pengar. Vår långa erfarenhet inom branschen garanterar goda resultat och vi strävar alltid efter smarta och hållbara lösningar. Vi engagerar oss i att använda miljövänliga alternativ och bidra till en säker och hållbar framtid.

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd oavsett hur stort eller litet vårt arbete är!

Lång erfarenhet

Snabb hjälp

Fasta priser

Innehar F-skatt

Behörig elfirma

100% nöjd kund